J02 klare for Bring-sluttspill!

Publisert 03.03.2019 kl.20.57

Med tre seire i helgens siste runde og solid målforskjell, sikret jentene seg plass i det nasjonale sluttspillet i Stange i april.  Der blir de kjempende mot 12 av de beste lagene i Norge

Jentenes siste runde i Håkons Hall i helgen var avgjørende. Det mått bli tre seire og i tillegg måtte noen av lagene blant topp tre avgi poeng.

NIF-Haslum 35-17
Vi startet siste runde i Bring med å feie Haslum av banan i løpet av de 10 første minuttene. Haslum var hjelpeløse mot et kontringsvillig NIF som reddet alle skudd og sendte giftige kontringsballer til Haslums fortvilelse. Jentene hadde det gøy på banen og vant kampen 35-17.

Grønt kort: Nora Lilleng

BB: Ble ikke delt ut denne kampen (Hele NIF laget)

NIF-Sotra 36-23
Vi kom godt i gang og kjørte sakte men sikkert over et Sotra som ikke forstod hva som traff dem. Selv om vi tidlig i kampen forstod hvor seieren ville gå, jaget jentene inn hele 36 scoringer og vant kampen med 13 mål.

NIF 31 – Reistad 23
Reistad hadde også vunnet begge sine kamper i helgens runde og dette ble ingen lett kamp. Jentene startet kampen med høye skuldre da det var mye på spill. Denne kampen måtte vinnes for å nå sluttspillet. Likevel spiller vi god håndball og jobber oss til en nimåls ledelse etter første omgang.

Den andre omgangen startet nervøst, der Reistad tar inn 4 mål i løpet av 2 minutter. Men så vokner vi. Jentene bygger på ledelsen med godt samspill, høyt tempo og god hjelp fra målvaktene som har stått kjempebra hele helgen. Smilet er tilbake og NIF er klare for å bite fra seg i det nasjonale sluttspillet.

Grønt kort: Tiril Rosenberg

Nå er det klart for nasjonalt sluttspill 5.-7. april. Vi gratulerer også Storhamar og Strindheim som slår følge med jentene til sluttspillet fra avdeling 2.