Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Fantastisk bronse i Partille cup til J13!

Publisert 19.07.2023 kl.15.23

Nordstrand Jenter 2010 kan ta sommerferie med et smil om munnen som tredje beste lag i verdens største håndballturnering! 

Fantastisk bronse i Partille cup til J13!
Presser frem et smil etter surt tap i semifinalen. Men tross alt godt fornøyd med bronse.

Utfordringer på strak arm
Turneringen som går ute på kunstgress bød på møter med ukjente lag fra hele Europa; 81 lag fra 10 land deltok i j13-klassen. Været viste seg fra alle sider, og noen lag brukte klister for første gang. I 1/8 finalen opplevde Nordstrand j13 svenske dommere på sitt mest uforutsigbare med 10(!) utvisninger og 7 straffer i mot, men det skal mer til for å vippe denne gjengen av pinnen. 

Puljeseier
Etter fem komfortable seire mot norske, svenske, danske og islandske lag i innledende pulje ventet svenske Torslanda i puljefinale i pøsregn ute på Kviberg. En tøff kamp hvor begge lag gjerne ville ha seieren, men hvor været effektivt stoppet forsøk på finspill. Nordstrand kjempet hardest og tok seieren i kampen og dermed også puljen. 

Fjorårsvinneren motstander i semifinalen
Med sluttspillet kom også finværet og Hammarby (1/16), H43 Lund (1/8) og Slavia Praha (1/4) måtte se seg slått før fjorårsvinner Täby ventet i semifinalen. Begge lag hadde 9 strake seire, men Täbys ultraoffensive forsvar og voldsomme tempo i kontringene var vanskelig å finne løsninger mot. Etter en svak førsteomgang hang Nordstrand bedre med utover i kampen, men Täby blir for sterke og vinner også finalen mot danske Skanderborg. Uavgjort i andre omgang og tempoet Täby kjørte er god motivasjon for høstens trening og kamper!

Cuplivet
Nordstrand j13 stilte med tre lag og endte med totalt 13 seire og 9 tap i løpet av turneringen. Lagene våre har tapt stort og vunnet stort og opplevd oppturer og nedturer, men mest av alt hatt det gøy og skapt minner for livet. Nå er det sommerferie før neste sesong starter opp med Nordstrand Anton sport cup i august. 

I romjulen skal Nordstrand j13 reise tilbake til Gøteborg for å delta i Norden cup (uoffisielt nordisk mesterskap) og forhåpentlig møte Täby igjen 💪!

Vi gratulerer med super innsats i verdens største håndballturnering!

j2010-partille23_rituale

Fast rituale før kamp. 

j2010-partille23_34jenter

34 blide jenter fra Nordstrand j2010 klare for åpningsseremoni i Skandinavium. 

j2010-partille23_medaljer

Bronse i Partille cup 2023!