Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Åpen bordtennishall fredager kl. 18 - 20

Publisert 31.05.2024 kl.18.07

Bli med å spill bordtennis i underetasjen på Nordstrand Arena hver fredag. Åpent for alle, uansett alder og nivå og det er gratis.

Åpen bordtennishall fredager kl. 18 - 20

Oppstart bordtennis

Nordstrand IF har den store gleden av å annonsere at vi nå starter opp igjen med åpen bordtennishall hver fredag (utenom fellesferier) på Nordstrand Arena kl. 18 - 20. Dette er et tilbud for alle som har lyst til å prøve bordtennis, uansett nivå eller alder og er gratis. Ta med deg en venn eller møt opp alene å spill med noen andre som er der.

Nordstrand IF stiller med racket og baller, så du trenger ikke noe annet enn treningstøy og innesko. Det er ikke nødvendig med påmelding, men bare å møte opp. Om det blir kø, vil man måtte rullere eller gå av etter en viss tid. Nordstrand IF vil stille med en ansatt som organiserer eventuell kø.

Har du spørsmål kan du sende en e-post til: [email protected].

Organisert bordtennistrening

Nordstrand IF er på jakt etter en bordtennistrener som kan være hovedtrener for egne partier. Er du interessert eller kjenner noen som kan være interessert, send en e-post til: [email protected]. Når vi har på plass en bordtennistrener vil vi gå ut med informasjon om dette og mulighet for å melde seg på organiserte bordtennistreninger.

Velkommen skal du være!