Ta kontakt hvis du er født i 2000 eller 2001 og ønsker å prøvetrene med oss!

Tre jevne kamper men kun ett poeng

Publisert 22.02.2016 kl.0.31

Selv om det kun ble ett poeng på Gjøvik i helgen blir vi stadig bedre og alle helgens kamper kunne like godt tippet vår vei.

Gjøvik var arrangør av Lerøyseriens tredje runde i helgen der vi møtte Gjøvik, Stabæk og Fredrikstad.

Poengdeling mot Gjøvik
Vi møtte vertene Gjøvik i første kamp. Vi ledet med 2-3 mål hele den første omgangen og hadde 12-10 til pause. Det forsatte på samme måte i den andre, men Gjøvik kom etter hvert innpå og ledet for første gang i kampen fem minutter før slutt ved 20-21.Vi skåret ett mål til, men så ble det ikke flere, og dermed uavgjort 21-21. Julie Brodahl ble kåret til banens beste.

Knepent tap
I den andre kampen møtte jentene et sterkt Stabæk. Også her ble det jevnt; 4-4, 8-9, og vi lå under 13-15 til pause. Like jevnt i den andre; 17-19 og 23-25, men vi tapte med to 24-26. Andrine Kjersem Jacobsen ble kåret til banens beste.

Fantastisk opphenting
I siste kamp mot Fredrikstad kom vi litt bakpå fra start og lå under 11-6, men gjorde en fantastisk opphenting til 19-19 med 20 sekunder igjen av kampen. Vi var en spiller mindre og Fredrikstad kom til skudd to sekunder før slutt, og satt den i kassa - dermed tap 20-19. Sofie Thorkildsen Moe ble banens beste.

Vi jobber nå videre mot neste Lerøyrunde om bare to uker hjemme i Nordstrandhallen. Vi har løftet oss kollektivt som lag denne helgen og bedre skal det bli!

Håper du kommer og støtter jentene 5. og 6. mars. Da møter vi Glassverket, Follo og Sola!