Sist oppdatert 07.04.2019 kl.22.36

Helgens sluttspill er en felles runde for gutt og jente lagene. Arenaen var Stangehallen og tilreisende fra land og strand hadde møtt opp med alle former for lyd og støy for å heie fram sine lag.
Gruppespillet var kun med tre lag der vinner gikk til A sluttspill, nummer til B sluttspill og gruppetaperen til C sluttspill.

NIF – Konnerud (28 – 25)

Nordstrand har spilt kun noen få kamper mot Konnerud tidligere og de har alle endt med tap. Det var derfor en kombinasjon av litt respekt og lyst til å revansjenere som var stemningen før avkast. NIF kjørte hardt på og hadde dominans i de innledende 15 minuttene. Så jevnet kampen seg ut og Konnerud spilte seg inn mot pause der NIF ledet kun med et mål.

Kampen vippet fram og tilbake helt til det kun var igjen noen få minutter. Da setter Tiril Rosenberg en straffe i mål og NIF leder kampen med 2 mål og 3 minutter igjen å spille. En 2 minutter på NIF, gjorde sluttminuttene ekstra spennende, men klarte å kontrollere seieren.

Keeperspillet var solid og sendte mange gode kontringsballer til løpsvillige vinger.

Flott sier, gratulerer

NIF – Fjellhammer (24 – 21)

Fjellhammer har alltid hatt et godt lag, men NIF har i de siste duellene hatt god kontroll og vunnet kampene komfortabelt. Dagens kamp var måtte vinnes for å sikre plassen i A-Sluttspillet og være blant landets 4 beste lag i 2002 årgangen.

NIF tar tidlig grep om kampen og leder hele 9-3 etter 15 minutters spill. Fjellhamar kommer tilbake, men NIF beholder ledelsen og det står 12-7 til pause. Fjellhamar trykker på i alle ankomster men møter en vegg i mål. Celine ikke bare redder, men sender presise kontringsballer som gir NIF lette mål.

Vinner kampen med 3 mål. Flott resultat og semifinale mot VÅG er neste kamp.

NIF – VÅG (21 -26)

Våg hadde et godt lag med mange gode spillere. I tillegg spilte de et meget solid offensivt forsvar som brøt opp rytmen til NIF jentene. 1. Omgang ble jevnspilt og tett som man ønsker av slike viktige kamper. NIF hadde store problemer med å demre opp for innspill til en storvokst og velplassert strekspiller fra Våg. NIF lå under med 1 til pause, 11-12.

2.omgang kom Hadde NIF en 2 minutters utvisning og Våg økte ledelsen med 3-4 mål. Etter dette kom NIF aldri helt innpå igjen og VÅG ble dessverre for sterke denne kampen.

Våg Vant året Bring runde!

NIF – Fyllingen (18-24)

Det ville seg ikke i denne kampen og Fyllingen tok føringen fra start og økte bare ledelsen utover i kampen.

En sliten NIF gjeng måtte se 3 plassen glippe, men kan se tilbake på en fantastisk flott Bring runde med utrolige resultater, erfaringer og sosiale opplevelser.