J02 sluttspillklare etter overlegen «Bring» runde

Publisert 03.03.2019 kl.16.57

Med 3 kampseire på rad og solid målforskjell, sikrer NIF J02 seg plass i det nasjonale sluttspillet i Stange i April. Der blir de kjempende mot 12 av de beste lagene i Norge

Foto cred: Johanne H. Jensen

NIF 35 – Haslum 17

NIF starter siste runde i Bring med å feie Haslum av banan i løpet av de 10 første minuttene. Haslum var hjelpeløse mot et kontringsvillig NIF som reddet alle skudd og sendte giftige kontringsballer til Haslums fortvilelse. Jentene hadde det gøy på banen og vant kampen 35-17 (!)

Grønt Kort: Nora Lilleng

BB – Ble ikke delt ut denne kampen (Hele NIF laget)

NIF 36 – Sotra 23

NIF kom godt i gang og kjørte sakte men sikkert over et Sotra lag som ikke forstod helt hva som traff de. Selv om man tidlig i kampen forstår hvor seieren skulle gå, jager jentene inn hele 36 scoring og vinner kampen med 13 mål.

NIF 31 – Reistad 23

Reistad hadde også vunnet begge sine kamper i helgens runde. Det ble ingen lett kamp fra start. Jentene fra Nordstrand startet kampen med høye skuldre da det var mye på spill. Denne kampen måtte de vinne, for sluttspill kvalifisering. Likevel spiller de god håndball og jobber seg til en 9 måls ledelse etter første omgang.

Det blir en nervøs start på 2. omgang der Reistad tar inn 4 mål i løpet av 2 minutter. Så våkner Nordstrand. Jentene bygger på ledelsen med godt samspill, høyt tempo, god hjelp fra målvaktene som har stått kjempe bra hele helgen. Smilet er tilbake og NIF er klare for å bite fra seg i det nasjonale sluttspillet.

Grønt Kort: Tiril Rosenberg

Vi gratulerer jentene så masse. Flott innsats.