Bring runde 1 # Stavanger - Full poengpott

Sist oppdatert 09.12.2018 kl.15.32

Runden ble spilt i Kristiansand og det var Hånes som var vertskap. Det var kun 3 lag i dette første pulje spillet.

NIF - Stabæk

Nordstrand møtte Stabekk i sin første bring kampen sin i Kristiansand. Stabekk hadde vunnet 36 - 27 over Hånes i åpningskampen. Nordstrand åpnet friskt og med godt forsvars spill, fenomenale keeper redninger og stenger som gjorde Stabæk frustrerte ledet NIF12-4 til pause. 2. Omgang kom Hånes mer med i kampen men Nordstrand kontrollerte kampen og vant med sluttresultat 24-16. Banens beste ble kåret til Nora Lilleng.
Det deles også ut et grønt kort for den mest fair playende spiller. Det var Nordstrand sin spiller Sara Notto som fikk dette.

NIF - Hånes

I den andre kampen møtte Hånes opp med hele nærmiljøet, familie og massivt med kubjeller. Jevn kamp og lagene fulgte hverandre tett i hele 1. Omgang. 14-13 til Nif ved pause.
I 2. Omgang klarte NIF å øke ledelsen litt om litt uten å klare å få den betryggende ledelsen. Nordstrand og Celine amundsen (bb) stengte målet og NIF vant omsider 31-24.

Sosialt var det lagt opp til en flott kveld i dyreparken i Kristiansand. Egen guided tur der de møtte reptiler, apekatter og tigere. Perfekt oppladning til kampene som ble spilt søndag.

NIF har da fått best mulig start i årets bring serie og er ubeseiret så langt. Neste runde går i Trondheim i desember.