Nå er vi i gang!

Publisert 24.09.2018 kl.13.30

Lørdag fikk vi omsider kommet i gang med seriespillet og veldig godt er det å innkassere to poeng helt fra start.

Cecilie Grydeland var outstanding i Nordstrand Arena lørdag.

Den lange ventetiden er omsider over og det var godt for alle å komme i gang med serien. Hele laget var spente foran debuten og det syntes i starten av kampen. Gjestene fra Runar som helt bevisst dro tempoet ned og lyktes veldig godt med det i store deler av første omgang. Våre jenter ble stående "evigheter" i forsvar og tok dårlige valg fremover etter 10 sekunder-angrep når vi først fikk låne ballen.

På stillingen 7-10 til gjestene tok hjemmelaget time-out og fikk justert utfordringene bakover og manet frem til enda høyere tempo fremover. Når laget klarer å beholde roen med ballen og ta de gode valgene, er de vanskelig å stoppe.

Cecilie på kanten og Mie på linjen hadde fem mål og to assist hver i den første omgangen og var sterkt medvirkende til at vi er foran 15-12 til pause.

I garderoben blir vi enige om å fortsette å kopiere siste halvdel av første omgang. Det lykkes vi ganske godt med og drar sakte, men sikkert fra Runar.

Kampen ender 30-23 og det er veldig godt å kunne juble for to poeng. Neste kamp er 13. oktober, borte mot Årstad. Vi jobber videre med samhandling!

Målscorere for NIF: Cecilie 7, Mie 7, Andrine 5, Hanna 4, Julie R. 2, Thea 2, Helene 1, Sara 1 og Hanne 1.