Digg med nok en seier!

Sist oppdatert 12.03.2018 kl.1.44

Så var det klart for nok et jevnt oppgjør mot Selbu og da er det ekstra gøy at vi også denne gangen kjemper til oss en seier.

Lagene fulgte hverandre tett og det var jevnt helt til siste minutt. Bortelaget ledet 12-11 til pause og lå det ene målet foran det meste av den andre omgangen. Men jentene vår gav seg aldri og fikk heldigvis lønn for strevet - og kom det avgørende målet foran ett minutt før slutt.

Kampfakta:
Nordstrand - Selbu 25-24 (11-12)
Dagens toppscorer ble Gine Granheim med 7 mål, Linn Mangset med 6, Vilde Foss Arnesen 3, Pernille Wivart 3, Mia Alræk 2, Anette Hamborg 2 og Helen Høien 2.

Tre kamper igjen
Nå er det spillefri i drøye tre uker før de tre siste kampene i årets sesong, alle bortekamper i samme uken. 4. april møter vi Glassverket og deretter er det dobbelkamp i Trondheim mot Sverresborg og Utleira 7. og 8. april. Det er fortsatt seks poeng å kjempe om før det avgjøres hvem som når pallplass sammen med Volda.