Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Høstsesongen 2018 er i gang!

Sist oppdatert 17.11.2019 kl.21.31

Baneplan for høsten er ikke klar, men vi har startet opp med treninger som annonseres på Facebook og Spond. Vi ønsker nye spillere hjertelig velkommen!

Høstsesongen 2018 er i gang!

Vi har startet opp med treninger på Hallagerbanen tirsdager kl 18-19 (følg med ukentlig på Facebookgruppen: NIF Fotball Gutter 2012 og Spond for oppdatert treningstid). Med flere nye tilskudd til laget var vi oppe i utrolige 68 gutter på sist trening! Vi er så heldige at vi allerede har et fantastisk trenerteam som klarer å organisere og ta seg av alle guttene, men med stadig flere spillere er det også behov for flere trenere. Foreldre som kan tenke seg å bidra bes ta kontakt med årgangsansvarlig Brage Galtestad.

Høstprogrammet dras i gang med mulighet for microserie på Haraløkka for 5 lag som vil spille 1 kamp i uka i 5 uker. Dette blir i første omgang for de mest ivrige som melder seg på først, da vi ikke har fått plass til alle. For de som ikke får plass vil det snart komme nye muligheter! Videre vil alle få spille på Nordstrand 5-er cup lørdag 22. september på Hallager. Vi har da dugnadsansvar, så alle forventes å bidra med kakebaking, selging i kiosk eller annet.

Det vil bli avholdt foreldremøte etter nyttår.


Samarbeidspartnere: