Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Læring og moro i Røa OBOS Cup

Publisert 09.09.2018 kl.11.22

Nordstrand Gutter 2011 stilte to 5’er lag som møtte god motstand på vestkanten.

Læring og moro i Røa OBOS Cup
Nordstrand møter Røa

Lørdag 8.september inviterte Røa til 5’er cup på Røabanen. Anlegget er eldre, men fotballmessig ganske likt det som nå snart er ferdig på Niffen, med doble kunstgressbaner, klubbhus og tribune.

Nordstrand Gutter 2011 stilte to lag a åtte spillere, som spilte på helt forskjellige tidspunkt. Først ut var Nordstrand 1, som møtte lag fra Bryn, Heming og Røa.

I 5’er fotball består hvert lag av 1 keeper og fire utespillere, og banen er mye større enn i 3 vs 3 turneringene vi har spilt så mange av. Det spilles med innkast og fotballregler stort sett som i 11’er-fotball. Første kampen ble en liten vekker i så måte, med tanke på å posisjonere seg og bruke hele banen. Innsats og spilleglede var det som vanlig massevis av!

Utover i cupen satt samspillet bedre og bedre, Nordstrand 1 scoret mange mål, fikk betalt for innsatsen med to seire og en fin opplevelse med mye læring.

Nordstrand 2 ankom Røabanen på ettermiddagen, da regnet hadde gitt seg, og spilte tre gode kamper som alle ble vunnet. Og enda viktigere, det rapporteres om godt samspill og veldig gode avslutninger på mål. Takk til spillere, lagledere og foreldre som stilte opp!

Full fokus på corner imot
 

Nordstrand G2011 lag 1 mottar medaljer og avsynger heiarop.