Snudde til seier

Publisert 21.08.2016 kl.16.07

Det ble en høydramatisk kamp på Niffen i går ettermiddag. Gjestene fra Ås gikk like før pause opp til en 0-2 ledelse.

Matchvinner Brendryen gratuleres av Isaac Kankani

Pauseresultatet ville bety at Ås var kommet á poeng med våre gutter på tabellen og virkelig blandet seg inn blant topp seks. Men heldigvis så skjedde det noe i løpet av pausen, for vertene tok komando fra start i 2. omgang.

Allerede tre minutter ut i omgangen finner Jorge Matos en umarkert Usman Shakoor inne i feltet, sistnevnte hamrer ballen i nettaket og reduserer til 1-2.

De siste 15 minuttene av kampene har Nordstrand denne sesongen scoret mye mål, så også i denne kampen. Ettter 76 minutter blir Trond Ingebretsen lagt i bakken innenfor motstanders 16-meter, dommeren peker korrekt på straffemerket. Erlend Eikeland er sikker som banken i det han sender keeper feil vei og smeller ballen nede i hjørnet. 2-2!

Syv minutter før slutt prøver Shakoor å få avsluttet et angrep, skuddet blir blokkert men havner i beina på måltyven Kenneth Brendryen, sistnevnte lar ikke sjansen gå fra seg og hamrer til med venstreslegga, det blir en markryper som sniker seg inn i lengste hjørnet og vips er Nordstrand i føringen og luken på tabellen mellom lagene er blitt seks poeng.