Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

En ny og en forlenger

Publisert 10.12.2018 kl.9.46

Mikkel Skonnord Fodstad er ny fra Bærum mens Sindre går inn i sitt fjerde år for Nordstrand.

En ny og en forlenger
Mikkel og Sindre

Mikkel Skonnord Fodstad er en 18 år gammel spiss/kant fra Bærum.

Hvorfor ønsker du å signere kontrakt med Nordstrand?
Nordstrand er en klubb som er på vei oppover og det skjer mye spennende her. Jeg spilte begge kampene mot dem i 4.div og syns de var det klart beste laget i ligaen. De har et veldig bra treningsanlegg, noe jeg verdsetter høyt. Jeg har i tillegg et ønske om å spille i 3.div og når jeg ble spurt om å trene med klubben var det ikke mye å tenke gjennom.

Egne ambisjoner for 2019?
Ambisjonene mine for året som kommer er å jobbe godt på trening og jobbe meg inn i startelleveren. Det er noe som ikke blir lett og som jeg må jobbe hardt for å oppnå.

Hva syns du om spillergruppa vi har nå?
Det er en ung spillergruppe med mye kvalitet og talent. Det er et godt miljø innad i gruppa og jeg føler har blitt tatt godt imot. Det blir spennende å bli bedre kjent med gutta.

---

Sindre Stewart Grimstad går inn i sitt fjerde år for klubben.

Hvorfor ønsker du å signere kontrakt med Nordstrand?
Nordstrand er en klubb som har lært og gitt meg svært mye opp gjennom de fire årene jeg har vært i klubben. Uten Nordstrand så er jeg ganske sikkert på at jeg aldri hadde nådd det nivået jeg er på idag. Ved nå å signere for Nordstrand føler jeg at jeg har en mulighet til å bidra til den kommende sesongen, utvikle meg selv og gi noe tilbake til klubben. Nordstrand har også et unikt miljø som man skal se langt og lenge etter. Og kombinert med et nyoppusset anlegg med noen av kanskje landets beste fasiliteter, var valget om å signere ny kontrakt enkelt og det eneste riktige for meg!

Egne ambisjoner for 2019?
Ambisjoner for neste år er å utvikle meg mest mulig. Og nå med de nye fasilitetene, trenerteamet og alt rundt, så føler jeg at alt er lagt til rett for nettopp det. Jeg har også ambisjoner om å være med i toppen av tabellen i den kommende sesongen.

Hva syns du om spillergruppa vi har nå?
Miljøet, spillegleden, treningsgleden, humoren og samholdet vi har i dagens spillergruppe er rett og slett unikt! Beste jeg har opplevd i løpet av årene og klubbene jeg har vært i gjennom som fotballspiller. Og er etter min mening oppskriften på et godt lag, som kan nå langt i den kommende sesongen.


Samarbeidspartnere: