Dødballaget Nordstrand senket Follo

Publisert 11.10.2016 kl.11.29

Nordstrand dro til Ski og møtet med Follo vel vitende om at dødballer kunne bli nøkkelen til suksess mot et relativt ungt hjemmelag.

Unggutten Magnus Aaløkken hadde et nytt godt innhopp for A-laget

Allerede etter to minutter kom den første bekreftelsen på at det skulle være riktig. Trond Ingebretsen slår en godt slått corner hardt inn i feltet, keeper er på den men klarer ikke å forlenge den lenger enn at Simon Hansen får fritt spillerom på bakerste stolpe og kan sette inn 0-1 til NIF.

Snaut halvtimen ut i kampen på Ski kunstgress får Nordstrand dagens andre corner, denne gang velger Trond Ingebretsen å slå corneren på første stolpe, her dukker Hamza Bajja opp med pannebrasken og dobler ledelsen til 0-2.

Sjansefattig kamp
Etter 32 minutter kommer reduseringen som gir nytt liv i kampen Nifforsvarerne kommer ikke opp i tidligere Nordstrandspiller Solomon Owusu, sistnevnte smeller til fra rundt 20 meter og baller suser som et prosjektil bak Nordstrandkeeper Gustav Gruen Österström. Denne stillingen holder seg til pause i det som må sies å være en sjansefattig førsteomgang.

Andre omgang starter som den første med et bra Nordstrandspress og bare fem minutter ut i omgangen settes spikeren i kista etter et flott Nif angrep. Jorge Matos blir spilt alene gjennom, han prøver seg på en blanding mellom chip og skudd som går i tverrligger og ut igjen, først på returen er en for dagen meget god Isaac Kankani og dermed er stillingen øket til 1-3 i Ski. Noe som også blir sluttresultatet. Det skal sies at det heller ikke i andre omgang var stort å melde om i forhold til sjanser utover scoringen.