Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Vennskapsfotball mot Røa

Publisert 28.11.2015 kl.15.52

Onsdag 18. November var det klart for et hyggelig gjensyn med Røa som vi møtte i vår gruppes bronsefinale under Norway Cup i sommer.

Vennskapsfotball mot Røa
Ivrige spillere som lenge hadde sett frem til returkamp...

Da vi var ferdige med Norway Cup i sommer ble vi enige med Røa om å kjøre en returkamp på høsten. Nå var endelig datoen kommet og både spillere og trenere gledet seg til returkamp etter den spennende kampen hvor Nordstrand Allsport trakk det lengste strået i sommer.

Det var stor oppslutning og begge lag stilte nesten fulltallige i Klemetsrudhallen. Spenningen var til å ta og føle på, men som vanlig var smil og humør på topp hos alle spillerne. Kampen startet litt avventende fra begge lag, men etter at Kristian dro avgårde en suser av et langskudd som gikk rett i mål ble det mer fart på sakene.

Lagene kjempet godt og hadde mange fine pasninger. Det ble flere målregistreringer for både Nordstrand og Røa etter gode skudd og mye løping. Det ble spilt 2 ganger 20 minutter og når kampen var ferdig ble det klart at vi var de sterkeste og klarte å dra i land seieren nok en gang med et 4-2 resultat. Alle var enige om at dette var en fin vennskapskamp og at vi skulle møtes igjen også ved en senere anledning over jul.

Gratulerer så mye med seieren til Andreas, Christian, Adrian, Ask, Håvard, Mats, Roman, Umar, Ragnhild, Robin, Håkon og Oskar