Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Landsturneringen 2019

Publisert 18.09.2019 kl.21.47

For tredje år på rad deltok Nordstrand IF Allsport håndball på Landsturneringen og som i fjor var deltakelsen en suksess fra ende til annen, både sportslig og sosialt.

Landsturneringen 2019

Landsturneringen ble i år arrangert helgen 30. august – 1. september i Stjørdal rett utenfor Trondheim.

For mange var det forrykende åpningsshowet et av høydepunktene hvor den gamle rockeren Dag Ingebrigtsen løftet stemningen i taket, både for deltakere og ledsagere. Deretter gikk det slag i slag med gode håndballkamper. Nordstrand Allsport spilte totalt fire kamper. Vi vant de tre første kampene og tapte knepent med ett mål i siste kamp mot Ålgård fra Rogaland. Det holdt heller ikke i år til gruppeseier, men vi viser solid progresjon og er svært fornøyde med innsats og resultater.

Norges Fotballforbund og Norges Håndballforbund har siden 1991 i fellesskap arrangert Landsturneringen i fotball og håndball. Dette er Norges største - og mest omfangsrike arrangementet for tilrettelagt håndball og fotball, dvs. for mennesker med funksjonsnedsettelse eller utviklingshemninger. Det var ca. 80 klubber fra hele landet, og det er en flott anledning til å spille mot lag vi ellers aldri har mulighet til å møte.

Landsturneringen 2020 skal arrangeres i Kristiansand, og det er bare å begynne å glede seg.

Heia Nordstrand!