Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Allsport Basis søker engasjert og entusiastisk trener!

Publisert 07.10.2020 kl.13.59

Nordstrand Allsportsgruppe for barn og ungdom med utviklingshemminger søker engasjerte og entusiastiske trener til Allsport Basis. I dag består gruppen av ca. 70 aktive barn og ungdom.

Allsport Basis søker engasjert og entusiastisk trener!

Allsportsgruppen ble opprettet i 2003 av Nordstrand Idrettsforening. Hovedaktiviteten er basistrening en gang i uken. I tillegg har Ungdomsgruppen siden høsten 2007 hatt tilbud om Håndballtrening og fra våren 2008 også fotball.

Basistreningen foregår på mandager og deltagerne er inndelt i fire grupper med treningstid fra kl. 17-21 på Nordseter skole, Nordstrand. Nye trenere får anledning til å samarbeide om antall treningstimer og tidspunkt de ønsker å jobbe.

Vi har behov for nye trenere fra januar 2021, men ønsker oppstart så raskt som mulig for opplæring og samarbeid med nåværende trenere.

Vi søker deg som liker å jobbe med barn og ungdom og som selv er aktiv. Gjerne med bakgrunn fra fysioterapi, idrett eller lignende, men dette er ikke noe krav. Det viktigste er at du er positiv, ansvarsfull og har et ønske om å bidra til at målgruppen får et godt idrettstilbud gjennom Allsport basis.

Stillingen er lønnet.

For mer informasjon:
Trener for Allsport Basis: Fysioterapeut Kaja Giltvedt, 901 82 699
Leder for Nordstrand Allsport: Christian H. Johansen, 918 39 282
Søknader sendes [email protected]