Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Vårdugnad på fotballanleggene

Publisert 06.04.2020 kl.12.09

Onsdag 8. april kjører vi en rask og effektiv vårdugnad på Niffen og Hallager - slik at anleggene våre igjen blir klare for sesongen. Har du lyst til å være med? Meld deg på. Vi overholder reglene for smittevern.

Vårdugnad på fotballanleggene
Klikk på linken under, finn en oppgave - og meld deg til tjeneste for vårens vakreste eventyr

Nå er det igjen aktivitet på fotballbanene, og vi trenger å få ryddet løv og granulatet og reparert fotballmål. Vi ber de som har lyst til å være med på vårdugnaden om å melde seg. Mye gjort på en time eller to, om mange nok møter opp. 

Du melder deg på ved å registrere navnet ditt på dette nettskjemaet. Finn en oppgave som passer for deg, sjekk hva du skal gjøre, og hva du eventuelt skal ta med deg - og møt opp onsdag 8. april. Vi har en pulje klokka 16, en annen pulje klokka 18. De fleste oppgavene er på Niffen. Det er her det er mest å gjøre. På Hallager trenger vi en mindre gruppe til å rydde og rake rundt klubbhuset.  

Det er viktig at alle som deltar overholder smittevernreglene - maks fem i hvert område, og minimum to meters avstand. Alle tar med seg eget utstyr (rive, spade, hansker). Det er plassert ut antibac på området, og det er også tilgang på engangshansker.

For dere som melder dere til å rake løv og gress, finn gruppen deres i området markert på kartet over, og start jobben. For dere som skal samle granulat på Niffen, møt opp der den gamle boblehallen sto, så får dere tildelt hvilket område dere skal jobbe på. For dere som skal reparere mål, møt opp ved kiosken ved tribunene.

Vi trenger noen handy mennesker til å reparere innbytterbenker. Dette arbeidet skjer etter påske. Meld fra i skjemaet. 

Det blir flere muligheter til å være med på dugnad. Blant annet håper vi i løpet av våren å få satt igang arbeidet med å få etablert en ny ballbinge på gamle Minikunsten. 

Vi gleder oss til å se dere igjen - og husk: smittevernreglene må overholdes.  

Anders Bakken (46502076) og Stig Søderstrøm (907 85 560) fra styret vil være tilstede under dugnaden. Ta kontakt om du har noen spørsmål.

Sportslige hilsner fra 
styret i Nordstrand IF