Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

3. serierunde i REMA 1000 TH-serien

Sist oppdatert 18.02.2022 kl.18.29

Endelig er TH-serien i gang igjen, og Nordstrand IF Parasport stilte sterkt!

3. serierunde i REMA 1000 TH-serien

Skedsmohallen

3. serierunde skulle egentlig blitt spilt i Sofiemyrhallen i januar, men har blitt utsatt til april grunnet koronasituasjonen. Derfor var det ekstre gledelig at TH-serien nå er i gang igjen og dermed ble det duket for en heidundrande serierunde i Skedsmohallen, lørdag 12. februar.

Gode resultater

Nordstrand IF Parasport har hatt gode resultater så langt i sesongen og fulgte opp med nye gode kamper. Det ble seire mot Vivil og Ull/Kisa, mens Lillestrøm ble for sterke i to oppgjør. Nordstrand IF Parasport stilte sterkt og tilbydde til og med å låne ut noen spillere da enkelte lag hadde stort frafall. 

Hovedtrenerer, Anders Färje var en godt fornøyd trener etter kampene og ble spesielt imponert over utviklingen i spillet som de har terpet på trening.

- Det som var flott at se var at det vi trener på begynner at sitte. Vingene er mer involvert i spillet og større bevegelse i angrep. Nå skal vi trene godt den neste måneden og stille klare til neste serierunde som arrangeres på vår egen hjemmearena, Nordstrand Arena lørdag 19. mars.

18

72

9-(1)