Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

En herlig oppstart av Niffo

Sist oppdatert 27.08.2018 kl.15.56

God over 100 barn har deltatt på Niffo den første uken. Det har vært en veldig morsom uke.

En herlig oppstart av Niffo

Antallet barn varierer noe de ulike dagene i uken med en desidert topp på den alternative dagen onsdag med 110 barn. Vi er 10-14 instruktører daglig som hjelper til med henting, bespisning, lekshjelp og er i aktivitet sammen med barna. I tillegg jobber det tre personer i Storstua med å tilberede og servere god mat.

På fotballbanen har det gått over all forventning
Vi har hatt en uke der ansatte og barn har kjent og følt seg frem. I starten av uken jobbet vi med å finne gode økter som tilsvarer Niffos verdier. Vi har fokus på lek, fotball gjennom lek og allsidighet. Koordinasjon og balanse har stått på programmet hver dag.

Etter felles oppvarming har vi delt inn litt etter klassetrinn og hatt stasjonsøvelser i grupper på 6-8 spillere per trener. Vi er opptatt av trygghet og at alle barna blir sett, og dette viste seg å være en fin størrelse på gruppene. Vi unngår kø og får vært mye i aktivitet.

Fredag var det løkkefotball. Barna var helt enige om at dette var den beste dagen. Vi øvde oss på minimerket og teknikkmerket. Dette er merker barna skal få lov til å ta utover høsten. Vi kjørte også "trenerchalleng" - veldig populært!

fotballoppvarmin

Utrolig spreke barn under felles oppvarming

Mange ivrige små håndballspillere i arenaen
Det har variert i antall fra 10-23 barn pr økt, men uavhengig av antall har smilet vært på plass hos alle. Barna har vært igjennom kroppskontroll, hinderløyper, fotarbeid, skudd, finter, lek og stafetter. Med stor innsats og glede har de prøvd seg på de forskjellige øvelsene de har blitt gitt.

Vi trenere har også vært aktive sammen med barna, som keepere - hvor de skyter av full kraft for å score på oss, og som deltagere på lik linje i stafetter og konkurranser. Alle har kommet seg gjennom første uken - og vi gleder oss til fortsettelsen, og å bli enda bedre kjent med barna.

stigehopp

Flott innsats i hinderløypene

Avspenning, litt gøy og litt rart
Onsdagen hadde vi grupper der barna øvde på å puste og slappe av, og vi kjørte en avspenningsrunde med muskulaturen i hele kroppen. Noen syntes det var godt og noen syntes det var kjedelig, men alle jobbet veldig bra, og vi følte det vare en positiv opplevelse for de aller fleste. Det er mye inntrykk i løpet av en dag, og barn har godt av å kunne være tilstede her og nå og finne ro.

hvilestund

Deilig å slappe av

Oppsummert
Vi opplevde litt "armer og bein" i starten, men nå har vi virkelig kommet i gang. Vi har inntrykk av at barna har hatt en kjempeuke både på feltet, i arenaen og i "Storstua" (kafeen). Tusen takk for alle gode tilbakemeldinger. Og har du noe på hjertet - ta kontakt med oss!

Ps! Vi tar fortsatt i mot nye barn alle dager bortsett fra onsdager, der vi har en inntaksstopp frem til høstferien.

Vi gleder oss til nye uke! Hilsen alle trenerne!