Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Camp Nordstrand

Sist oppdatert 05.06.2020 kl.14.38

Vi har gleden av å tilby masse aktivitet i sommer!

Camp Nordstrand

Vi satser stort på Camp Nordstrand i sommerferien! Velg mellom ulike aktiviteter i fire forskjellige uker.
Prisen for én Camp er 2000,-. Ved påmelding utover en uke, vil prisen være 1500,- per Camp. 
Nordstrand IF tar selvsagt hensyn til gjeldende smittevernsregler og har derfor begrensede antall plasser per uke. Det er med andre ord førstemann til mølla.

Camp Nordstrand Håndball
Campene, tidligere kalt Håndballskolen, er kjent som store høydepunkter i sommerferien. De vil finne sted i Nordstrand Arena. Her skapes unik kontakt med klubbens eldre trenere og spillere. Barna får utfolde seg i variert aktivitet fra klokka ni om morgenen til tre om ettermiddagen. Storstua varter opp med lunsjpakke hver dag.
For barn født 2008-2013 i uke 26+27 og 2008-2014 i uke 32+33. 
Camp Nordstrand Håndball uke 26
Camp Nordstrand Håndball uke 27
Camp Nordstrand Håndball uke 32
Camp Nordstrand Håndball uke 33

Håndballakademi
Håndballakademiet er for gutter og jenter født i 2005-2008 i uke 26 og 33, og spesielt for gutter 2005-2007 i uke 27 og 32. Øktene vil foregå i Arenaen når Camp Nordstrand Håndball spiser lunsj. 
Camp Nordstrand Håndballakademi uke 26
Camp Nordstrand Håndballakademi uke 27
Camp Nordstrand Håndballakademi uke 32
Camp Nordstrand Håndballakademi uke 33

Camp Nordstrand E-sport
E-sport-gruppa vil holde til i store møtelokaler inne i Nordstrand Arena. Gruppa vil ha en treningsøkt hver formiddag enten inne eller ute, i tillegg til en friere utetime hver ettermiddag. Aldersgrensa er 10-15 år. Aktuelle spill er Overwatch og Rocket League. Deltakerne får en lunsjpakke hver dag, inkludert i prisen. Vi tar forbehold om nok påmeldte og kompetente instruktører med tanke på gjennomføring.
Camp Nordstrand E-sport uke 27
Camp Nordstrand E-sport uke 32

Camp Nordstrand Ballidrett
Vi ønsker velkommen til våre yngste rekrutter.
En uke på ballidrett vil by på en trygg og leken tilnærming til klubbens to ballidretter – håndball og fotball. Gjennom leken ønsker vi å gi barnet idrettsglede og mestring av grunnleggende ferdigheter som koordinasjon, balanse, selvfølelse og trygghet med ball. Vi vil også gå små turer i nærområdet hver dag og legger opp til fri lek i skogen.
Deltakerne får en lunsjpakke hver dag, inkludert i prisen. Vi tar forbehold om nok påmeldte og kompetente instruktører med tanke på gjennomføring.
Camp Nordstrand Ballidrett uke 33

Camp 59° Nordstrand
Bor det en liten eventyrer i deg og du liker å være ute? Da er denne uka perfekt for deg. Vi drar på turer i nærområdet og kanskje en lengre tur en dag.
Deltakerne får en lunsjpakke hver dag, inkludert i prisen. Vi tar forbehold om nok påmeldte og kompetente instruktører med tanke på gjennomføring.
Camp 59° Nordstrand uke 27
Camp 59° Nordstrand uke 32

Ønsker du å jobbe som trener under Camp Nordstrand? Send søknad for ønsket aktivitet med CV til Madeleine Valø, [email protected].