Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Rekruttgutta vinnere av 3.div

Publisert 23.03.2023 kl.10.04

På søndag, 2 runder før sesongslutt, var det et faktum. Med 29-26 seier over BI Athletics er rekruttgutta seriemestere i 3.div etter 15 seire på 18 kamper.

Rekruttgutta vinnere av 3.div

Med 15 seire på 18 kamper er det ingen lag som kan ta oss igjen sier trenerduoen Kjetil (Rennesvik) og Kjetil (Strømseth). Det har vært en fantastisk utvikling i ferdigheter fra vi startet opp treningene tidlig i august. Med et snitt på 34,7 mål per kamp har til sammen 26 spillere skrevet seg inn på scoringslista. Det er litt typisk for et rekruttlag, mange spillere fra ulike lag er en del av den helheten som utgjør denne typen lag. I alder har vi hatt spillere fra 16 til 30 år på banen.

Bakover ligger vi på et snitt på 26 mål som er et par mål over målsetningen, men utviklingen i forsvarsspillet har vært betydelig, og gutta viser stor fremgang også her. Nå til helgen skal de yngste ut i Bring-runde og 18 åringene skal til Bergen og spille Lerøy Ekstra.

Nå gjenstår 2 kamper etter påske før sesongen er slutt. Da blir det en kort pause før oppkjøringen til neste sesong starter, og 06-gruppa tar steget opp i rekrutt.

Siste hjemmekamp blir lokalderby mot Bækkelaget søndag 23. april kl. 13.40, vi håper på litt tilskuere til den kampen. Det hadde vært en fin ramme for sist kamp med gutta.

PS: Vi har vegret oss for opprykk til 2.div.

Med sportslig hilsen
Kjetil T. Strømseth
Trener Nordstrand gutter rekrutt

For en sesong! Vi gratulerer med seriemesterskapet!