Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Gutta klare for Bringsluttspill!

Publisert 13.03.2024 kl.23.05

2007-gutta ble klare for sluttspill etter første kamp i den siste runden og nå er det duket for kvartfinale i Fredrikstad 27. april.

Gutta klare for Bringsluttspill!

Før siste Fellesrunde i Bring var det fire lag i vår pulje som kunne gå til sluttspill. Bryne var allerede klare, men ØHIL, Bjarg og NIF kjempet om den siste plassen.

Da vi hadde Bjarg på innbyrdes, måtte vi vinne mot ØHIL for å gå videre, så den første kampen var avgjørende. Gutta kjempet og hadde ledelsen stort sett gjennom hele kampen, og da fløyta gikk stod det 26-32 i vår favør og sluttspillet var sikret!!!!

Kampen mot Ull/Kisa senere på dagen var da uten betydning, og det bar den også preg av. Vi kom tidlig bakpå og klarte aldri å hente oss helt inn så den kampen måtte vi se oss tapt med 31-35.

Men en fantastisk jobb av gutta å nå sluttspillet, og nå skal det trenes godt før vi møter CSK i kvartfinalen 27. april i Fredrikstad.

Gøy for klubben å nå Bring-sluttspill for andre året på rad.

I kampen mot ØHIL ble Marius Jakobsen Nordeng tildelt Grønne kort som anerkjenner gode lagspillere og positiv og ønsket atferd på håndballbanen.

Bastian Kraft Ophus endte som nr 2 på toppcore-listen i avdelingen med 60 mål, og nevnte Marius på en fin 10. plass med 46, se statistikk.

Heia Nordstrand!