Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrand cup på Hallagern!

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Vi gratulerer Kambo med gullet i Nordstrand cup i klassen G2000 som ble spilt på Hallagern.

Nordstrand cup på Hallagern!
Etter at det var spilt 4 gruppespillkamper i de 4 puljene fredag, lørdag og søndag formiddag, var det klart for sluttspill søndag ettermiddag.

I den første semifinalen møttes Vassbonnstjernene til Kolbotn - Kambo 1, etter at de hadde fått henholdsvis 9 og 12 poeng i sine grupper. Denne kampen endte 1-2, i favør Kambo.

I den andre semifinalen møttes Lambertseter og Bøler 1. Der trakk Lambertseter det lengste strået, etter at de hadde vunnet sin gruppe på målforskjell og Bøler 1 tatt full pott i gruppespillet.

Dermed stod finalen mellom Lambertseter og Kambo. Der vant sistnevnte 2-0, og kunne krones med den gjeveste pokalen. Pokal gikk også til Lambertseter og de to tapende semifinalistene.

Vi gratulerer Kambo med seieren!

Lambertseter-supportere med god innsats.
Været på fredag var brukbart, mens det på lørdag var skikkelig guffent. Det stoppet ikke spillerne og laglederne, ei heller foreldre og andre supportere. Særlig gjorde heiagjengen til Lambertseter godt inntrykk med intim oppbacking til sitt lag. Kanskje derfor laget kom til finalen?

For våte og slitne spillere var det heldigvis garderober og varmestuer som hjalp på. I tillegg gjorde dugnadspersonene til Nordstrand IF en god jobb i kiosken, dette var kjærkomment! Inntrykket var at flere av lagene gjorde dette til en fin sesongavslutning.

Takk til alle involverte, og velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Nordstrand Cup komiteen