Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Sponsorer til G2007!

Sist oppdatert 19.05.2016 kl.12.16

Infolink sponser G2007 ytterligere dersom de får i stand en avtale med nye kunder via deres kontaktnett eller arbeidsgivere!!

Sponsorer til G2007!

Infolink Datatjenester har allerede bekreftet at de sponser 10.000,- til nye laggensere, men de har nå foreslått at de også kan sponse ytterligere basert på ny inntjening som kunne komme fra noen av dere andre foreldre i NIF G07.

Infolink jobber med drift og vedlikehold av servere, nettskyløsninger (ASP), Office365 i tillegg til å løse de dataproblemene som dukker opp. Målgruppen til Infolink er små og mellomstore bedrifter som ikke selv har ansatt egen IT-ansvarlig, og de har driftsansvar for rundt 100 kunder i Oslo og Akershus dag.

Hvis Infolink får i stand en avtale med nye kunder via deres kontaktnett eller arbeidsgivere, vil Infolink kunne sponse større beløp – ikke bare laggenser i år, men også i årene som kommer. Har bedriften du jobber for, eller på annen måte er relatert til, behov for datahjelp vil dette kunne gi et godt tilskudd til klubbkassen til NIF G07. Noen som kan ha behov for hjelp og vil ta kontakt med Gunnar hos Infolink (www.infolink.no)