Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Klatring

Sist oppdatert 20.03.2024 kl.14.37

Bli med på klatring - tilrettelagt for personer med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Vi ønsker nye klatrere velkommen! Se video av aktiviteten og les praktisk informasjon under.

Klatring er en morsom og variert treningsform som kan tilpasses den enkelte utøver. I klatring utfordres og utvikles styrke, kondisjon, koordinasjon og mentale evner. Vi har én klatregruppe med egne klatreinstruktører som tilpasser treningene til den enkelte slik at alle skal oppleve mestring og utfordring. Oslo Klatresenter har utallige klatrevegger som gir stor variasjon.

For å delta på klatretrening trengs det kun treningstøy. Klatresko, klatreseler og annet klatreutstyr kan lånes til man eventuelt får sitt eget utstyr. Ta kontakt med hovedtrener Dyveke Moe på 46 85 57 68 før første trening. Alle kan prøve klatretrening uforpliktende to ganger før man melder seg inn i Nordstrand IF Parasport.

PS! For å delta i klatregruppen  alle våre klatrere ha med egen person som sikrer. Alle nye klatrere kan være med på to klatretreninger uten sikrer, etter dette er det et krav. Det som trengs er topptau-kort og det arrangeres slike kurs hver eneste uke på de fleste klatresentrene.

Treningstider: Tirsdager kl 18.00-20.00. Oppmøte kl. 17.45.

Sted: Oslo Klatresenter på Skullerud, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo.

Aldersgrupper: Vi tar i mot utøvere fra året de fyller 13 år.

Målgruppe: Personer med utviklingshemming.

Innmelding
Innmelding i klatregruppa gjøres ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/OOWCZ
For mer detaljert informasjon om innmelding, medlems- og treningsavgift følg denne lenken: https://nordstrand-if.no/parasport/medlemskap

Hovedtrener
Dyveke Moe
tlf 46 85 57 68

Foreldrekontakt:
Geir Tangen

Generelle henvendelser:
Idrettskoordinator for Parasport
Christopher Knudsen, tlf 93 08 42 08
e-post: c[email protected]