Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Om oss

Sist oppdatert 17.11.2023 kl.15.37

Nordstrand IF Parasport har siden 2003 tilbudt idrett for barn, ungdom og voksne med funksjonsnedsettelser. Historisk har vi tilrettelagt idrett spesielt for personer med utviklingshemning, men fra 2023 har vi opprettet et eget tilbud for bevegelseshemmede - rullestol-håndball!

Om oss

Våre idretter
Våre tilrettelagte idrettstilbud som er spesielt rettet mot barn, ungdom og voksne med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser er følgende idretter: Basis, Fotball, HåndballBowling, Klatring, Innebandy og Kampsport.

Vårt tilrettelagt idrettstilbud som er spesielt rettet mot barn, ungdom og voksne med bevegelseshemming er Rullestol-håndball.

Les mer om hver enkelt idrett under fanen "Våre idretter" - eller følg denne lenken: https://nordstrand-if.no/parasport/vare-idretter/

Våre arrangementer
Nordstrand IF Parasport arrangerer årlig et friidrettsstevne for barn, ungdom og unge voksne med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Arrangementet heter "Løvelekene" og foregår på Lambertseter Stadion i juni hvert år. Dette gjennomføres i samarbeid med lokale Lions-klubber og Lambertseter IF. Mer info om "Løvelekene" finnes her: https://nordstrand-if.no/lovelekene

Nordstrand IF Parasport har siden sommeren 2022 arrangert årlige Aktivitetsleirer for barn, ungdom og voksne med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Dette er et ferietilbud over en uke der deltakerne får prøve og utfordret seg i mange ulike idretter og aktiviteter, med ansatte trenere som både sikrer kvalitet i aktivitet, men også ivaretar deltakerne sosialt. Dette er også en arena for deltakerne å bli kjent med andre deltakere. Dette tilbudet er avhengig av eksterne midler for gjennomføring. Les mer om Aktivitetsleir her: https://nordstrand-if.no/parasport/aktivitetsleir

Velkommen til Nordstrand IF Parasport
Vi ønsker nye utøvere velkommen til å prøve ut våre idretter. Man kan alltid prøve de ulike idrettene noen ganger før man melder seg inn. Dette for å sikre at utøveren har glede av tilbudet og kan delta over tid. Under fanen "Våre idretter" finnes oversikt og informasjon om alle tilbudene våre.

Gruppene våre har i dag over 130 unike medlemmer og aldersspennet hos våre medlemmer er fra 5 til 70 år. Geografisk er medlemmene våre godt spredt utover Oslo og omegn. Antallet og den geografisk spredning viser at behovet er stort, og vi ønsker nye medlemmer velkommen.

Generelle henvendelser:
Christopher Knudsen - Idrettskoordinator Parasport
e-post: c[email protected], tlf 93 08 42 08

Foreldrekontakt:
Espen Erikstad - Parasportens styrerepresentant
e-post: [email protected], tlf 90 96 61 89

Kontakt med trenere for gruppene våre:
Basis: Jørgen Granberg, [email protected], tlf 90 08 82 65
Håndball: Anders Färje, [email protected], tlf 91 54 36 55
Fotball: Kristian Skaug, [email protected], tlf 45 43 91 29
Bowling: Christopher Knudsen, c[email protected], tlf 93 08 42 08
Klatring: Dyveke Moe, [email protected], tlf 46 85 57 68
Innebandy: Kristian Skaug, [email protected], tlf 45 43 91 29
Kampsport: André Madison, [email protected], tlf 46 36 34 82
Rullestol-håndball: Helene Utgård, [email protected], tlf 94 03 44 54