Søk sommerjobb!

Sist oppdatert 08.05.2022 kl.22.24

Bli med på årets gøyeste sommerjobb!

Søk sommerjobb!

Nordstrand IF Parasport har den store gleden av å kunne arrangere to aktivitetsleirer for personer med funksjonsnedsettelser sommeren 2022. Leirene vil være fulle av morsomme og spennende aktiviteter tilpasset deltakernes nivå. I løpet av aktivitetsleirene vil vi prøve ut mange forskjellige aktiviteter som, ballspill, klatring, bowling, minigolf, dansing og mye mer. Målet er at deltakerne skal oppleve mestring og glede i kjente og nye aktiviteter i trygge omgivelser. Til dette søker vi nå 30 unge mennesker (over 18 år) som vil være med å bidra til at deltakerne får en super uke.

Selv om vi skal gjøre mange aktiviteter på forskjellige steder starter og avslutter vi alltid dagen på Nordstrand Arena, Oberst Rodes vei 79, 1165 Oslo.

Aktivitetsleir 1: Søndag 26. juni - fredag 1. juli (deltakere mellom 20 - 29 år)
Arbeidstider er som følger:
Søndag 26. juni: Kl. 12 - 16
Mandag 27. juni - torsdag 30. juni: 08.30 - 16.00
Fredag 1. juli: 08.30 - 17.00

Aktivitetsleir 2: Søndag 3. juli - fredag 8. juli (deltakere mellom 10 - 19 år)
Arbeidstider er som følger:
Søndag 3. juli: Kl. 12 - 16
Mandag 4. juli - torsdag 7. juli: 08.30 - 16.00
Fredag 8. juli: 08.30 - 17.00

Lønn
De ansatte lønnes med ca. 7500 kroner per aktivitetsleir (inkludert feriepenger). De ansatte vil også få servert lunsj hver dag.

Er du den vi ser etter?
På hver av aktivitetsleirene søker vi 15 motiverte unge mennesker (over 18 år) som har lyst på en meningsfull, givende og gøyal sommerjobb. Det vi ser etter er unge mennesker som liker aktiviteter, er omsorgsfulle, er initiativrike og som ønsker å sette deltakernes behov foran seg selv. Har du erfaring med personer med funksjonsnedsettelser er det en fordel, men ikke et krav. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Personer med funksjonsnedsettelser oppfordres spesielt til å søke.

Om du ønsker å søke på en eller begge aktivitetsleirene sender du en enkel søknad til leirkoordinator, Christopher Knudsen på e-post: [email protected]. I søknaden kan du fortelle litt om deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe på disse leirene. Skriv også hvilken leir du ønsker å søke på eller om du ønsker å søke på begge.

Søknadsfrist fredag 20. mai. Ansettelser gjøres fortløpende.

Har du spørsmål om aktivitetsleirene eller vil vite mer om hva jobben innebærer, send en e-post til: [email protected].