Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Innebandy

Sist oppdatert 20.03.2024 kl.14.41

Bli med på innebandy - tilrettelagt for personer med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Vi ønsker nye innebandyspillere velkommen! Se video av aktiviteten og les praktisk informasjon under.

Innebandy er en morsom og variert treningsform som utfordrer og utvikler kondisjon, koordinasjon, samspill og tekniske ferdigheter. Innebandy er en lavterskel idrett som veldig mange kan ha glede av å delta på. Treningene tilpasses den enkelte utøver sitt nivå slik at alle skal få utbytte av å delta.

Innebandy for utviklingshemmede har egne seriespill og turneringer under tittelen "Super-Innebandy". Der spilles det mot andre innebandyklubber som også har utøvere med utviklingshemming.

For å delta på trening trengs det kun treningstøy og innesko. Innebandykølle kan lånes på trening. Ta kontakt med innebandytrener, Kristian Skaug på 45 43 91 29 før første trening. Alle kan prøve innebandytrening uforpliktende noen ganger før man melder seg inn i Nordstrand IF Parasport.

Treningstider: Onsdager kl 19.00-20.00 (følger Oslo-skolens ferier og helligdager).

Sted: Bjørnholthallen, Slimeveien 17, 1275 Oslo

Aldersgrupper: Gruppen består i dag av utøvere i alderen 10 - 35 år. Samtidig er alle velkomne, uansett alder.

Målgruppe: Personer med utviklingshemming.

Innmelding
Innmelding i innebandygruppa gjøres ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/IKLCX
For mer detaljert informasjon om innmelding, medlems- og treningsavgift følg denne lenken: https://nordstrand-if.no/parasport/medlemskap

Hovedtrener
Kristian Skaug
tlf 45 43 91 29 (send gjerne sms før anrop)

Generelle henvendelser:
Idrettskoordinator for Parasport
Christopher Knudsen, tlf 93 08 42 08
e-post: c[email protected]