Fire nye Bring-poeng innkassert!

Publisert 22.01.2024 kl.19.53

Gutter 2007 vant begge sine kamper i helgen og er så langt ubeseiret i den nasjonale Bring-serien.

Det ble spilt to tøffe kamper mot Glassverket og Stjørdal. Etter en litt trøblete første omgang mot Glassverket, fikk vi justert forsvaret i pausen og slapp inn kun 5 mål etter pause. Det ble en fartsfylt kamp fra vår side og vi vant til slutt 22-15.

Kampen mot Stjørdal ble en jevn og velspilt kamp mot god motstand. Første omgang ble preget av en del tekniske feil og unøyaktigheter, men på samme måte som i første kamp tar vi oss sammen etter pausen. I andre omgang gjør vi få feil og forsvaret sitter bedre. I tillegg står Linus som en konge med blant annet to strafferedninger. Vi slipper ikke inn mål de siste 12 minuttene av kampen og vinner til slutt 22-19.

Vi ønsker å takke Stjørdal for et godt arrangement!

Banens beste i kampen mot Glassverket ble Paul Haugvoll og Kailash Shadadcharan fikk det grønne kortet. I andre kamp mot Stjørdal fikk Bastian Ophus BB-utmerkelsen.

Gutta tar stadig steg og har vist stor utvikling denne sesongen. Vi gleder oss til neste Bring-runde i Bryne 11. februar, der vi skal spille to tøffe kamper mot Teie og Bryne.