Tapte terreng

Publisert 11.09.2016 kl.19.00

Alt så veldig lyst ut til pause, men en forferdelig andre omgang ødela veldig mye for NIF.

Det startet bra da Kankani brystet ballen i mål etter 12 minutter

Isaac Kankani brystet NIF i ledelsen etter 12 minutter på Bellevue kunstgress. Etter snaue halvtimen dobler debutant Gagandeep Singh Lally ledelsen til 0-2 på et elegant frispark. Så ble det mørkt sett med NIF øyne.

Forferdelig start på andre omgang
Bare et par minutter ut i andre omgang er det kommunikasjonssvikt mellom forsvar og keeper, mellom dem sniker vertenes spiss seg og lobber ballen over en utrystende keeper. Som om dette ikke var nok får samme spiss en gavepakke på blankt mål fra en NIF forsvarer minuttet etter, Jeløyspissen nærmest takker og bukker før han setter den i mål.

Verre ble til verst drøyt ti minutter senere, et fantastisk angrep som gikk både hurtig i lengderetning og fra side til side ble til slutt avsluttet i mål av vertenes venstrekant. Kampen er dermed snudd.

Avstanden til fjerde plass økte
Nordstrand prøver etter hvert å pushe laget høyere og skaper et par halvsjanser, dessverre så blir man i stedet hardt straffet for å prøve fremover og Sprint/Jeløy kontrer inn en siste scoring. Alt i alt en fortjent hjemmeseier, mendet betyr også at Nordstrand tapte terreng til nettopp Sprint/Jeløy som innehar fjerde plassen, nå fem poeng foran NIF. Avstanden til femteplassen som kan gi fornyet kontrakt i divisjonen er fortsatt bare ett poeng etter at Drøbak/Frogn også tapte sin kamp.