Vi åpner opp for publikum i Nordstrand Arena

Sist oppdatert 11.09.2020 kl.21.20

12. september starter sesongens første seriekamper i barne- og ungdomshåndballen i Nordstrand Arena. Nordstrand IF åpner nå for at et begrenset antall tilskuere kan være tilstede på kamper i barne- og ungdomshåndballen.

Vi åpner opp for publikum i Nordstrand Arena

Koronareglene tilsier maks 200 spillere og tilskuere tilstede samtidig under et arrangement. Klubben åpner nå opp for at maks 50 personer kan være tilstede som publikum på hver av helgekampene som arrangeres i barne- og ungdomshåndballen i tiden framover.

For å komme inn i hallen som tilskuer må du betale via Vipps og skrive inn telefonnummeret ditt i Vipps-appen. På denne måten sikres eventuell smittesporing i etterkant. Mer info om dette finner du nedenfor og på plakater utenfor arenaen.

Det er egne retningslinjer for elitekamper (1. divisjon)

Her er retningslinjene som gjelder for publikum i Nordstrand Arena:

• 1-metersregelen skal overholdes av alle til enhver tid og i enhver retning. Dette gjelder også familiemedlemmer
  • Praktiser god hånd- og hostehygiene
  • Om du føler deg syk – hold deg hjemme

Inngang

• Publikum kommer inn i Nordstrand Arena gjennom hovedinngangen (se bildet over).
  • For å komme inn som publikum, må du rett i forkant av kampen du skal se på betale for en "virtuell" inngangsbillett.
  • Dette gjør du gjennom å vippse kr. 50,- per voksen og kr. 25,- per barn til 13402 (Billett håndball - Nordstrand idrettsforening).
  • NB! Telefonnummer må skrives inn i tekstfeltet. Dette gjør smittesporing i etterkant mulig.
  • Kvittering vises ved inngangen.
  • Har du kjøpt billetter til flere enn deg selv, må du gå inn i hallen samtidig med de du har kjøpt billetter til.
  • Betalingen gjelder utelukkende for én kamp av gangen. Dersom man skal være tilskuer til flere kamper, må du forlate arenaen etter første kamp og kjøpe ny "billett" til neste kamp.
  • Ordningen med betaling gjennom Vipps er den eneste måten for tilskuere å komme inn i hallen på - dette gjelder barn og NIF-trenere også.

Utgang

• Publikum skal forlate arenaen umiddelbart etter kampslutt. Dette gjelder også tilskuere som skal være tilstede på flere kamper.
  • Publikum forlater arenaen gjennom utgangen på baksiden av hallen. Se skilt i hallen.

Registrering av tilskuere

• Som arrangør har Nordstrand IF plikt til å registrere alle som er tilstede på arrangementet med tanke på eventuell smittesporing.
  • Publikum må derfor registrere telefonnummeret sitt i tekstfeltet når man foretar betalingen i Vipps
  • De som betaler for flere enn seg selv har plikt til å holde oversikt over hvem dette gjelder og oppgi navn og kontaktinfo til helsemyndighetene dersom det er aktuelt med smittesporing.

Når slippes publikum inn?

• Publikum slippes ikke inn i Nordstrand Arena før samtlige tilskuere fra forrige kamp har forlatt arenaen. Da det i enkelte tilfeller vil være kort tid mellom kampene, må publikum påregne at man ikke kommer inn i arenaen i god tid før kampstart.
  • I løpet av onsdagen før kampene spilles, blir det publisert et kampprogram for helgens kamper. Her kan du se når publikum slippes inn til de enkelte kampene.

Skal laget ditt spille kamp i Nordstrand Arena?

Klikk på denne linken for å lese mer om hvilke retningslinjer som gjelder for gjennomføring av kamper i barne- og ungdomshåndballen i Nordstrand Arena.

Kontaktperson i klubben for koronasmitte:

Sportssjef Anna Collett
Epost: [email protected]
Tel: 98 29 52 20

Vi ønsker alle vel møtt til høstens barne- og ungdomshåndballkamper i Nordstrand Arena – og håper alle tar ansvar og hensyn i den vanskelige situasjonen vi alle er i for tiden.