Løvelekene søndag 12. juni 2022

Sist oppdatert 11.05.2022 kl.19.24

Løvelekene er friidrettsleker som Nordstrand Parasport arrangerer i samarbeid med Lambertseter Friidrett, Lionsklubbene på Nordstrand og Rustad. Lekene foregår på Lambertseter stadion og ble først gang arrangert i 2007.

Løvelekene søndag 12. juni 2022

Friidrettsstevne er for barn, ungdom og unge voksne med nedsatt funksjonsevne. Arrangeres for 14. året!

Påmelding via denne lenken: https://club.spond.com/landing/courses/nif/3E03057CBA3045C0B0E5315A501563B5

Søndag 12. juni kl. 09.30 - ca kl. 15.00. Innmarsj og åpning kl. 10:00.

Øvelser - ordinær
Født 2010 eller senere: 60m, 400m, kast liten ball og lengde.
Født 2009 eller tidligere: 100m, 400m, kast liten ball og lengde.

Stafett
Øvelsene avsluttes med 4x100m stafett som gjennomføres som en heat-konkurranse. Det tas hensyn til at alle lag skal ha en reell mulighet til å komme først i mål. Vinnerlaget ved hvert heat vil bli premiert. To gutter og to jenter på laget. Klubbene kan melde på flere lag. Påmeldingen skjer ved at stafettlag med navn på de som skal løpe etappene.

Aktiviteter
I tillegg til øvelsene er det mange andre aktiviteter. Innmarsj for alle deltagere og ledere med musikkorps, åpningstale, felles oppvarming med, stor kiosk, underholdning og premieutdeling. Løven er med hele tiden og Haren kommer også.

Premiering
Deltakeravgiften inkluderer t-skjorte, medalje og diplom.

Størrelsesguide t-shorter
I påmeldingskjemaet blir du spurt om t-shortestørrelse på deltakeren og her er målene fra leverandør:

Arena:
Lambertseter Stadion, Glimmerveien 42, 1155 Oslo

NB! For Nordstrand Parasport
Løvelekene er inkludert i treningsavgiften.

Fotografering
Vi gjør oppmerksom på at fotografering vil foregå under hele stevnet. Vi ønsker å legge ut bilder og video på sosiale medier og hjemmesider i etterkant. Om du ønsker å reserve deg/ditt barn for dette ber vi deg om å registrere dette under påmeldingen eller gir oss beskjed på arrangementsdagen.

Følg Løvelekene på Facebook!

Arrangeres av Nordstrand IF ParasportLambertseter IF Friidrett og Lions.