Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

E-sport

Sist oppdatert 17.02.2022 kl.8.57

Velkommen til Nordstrand e-sport

E-sport

Om oss
Nordstrand e-sport startet som et pilotprosjekt våren 2020 med en liten gruppe på 12 medlemmer. Siden den gang har det skjedd mye, og vi er nå en gjeng på rundt 45 medlemmer og vokser stadig. E-sportgruppa har fått noen skikkelig fine lokaler på Hallager, og der storkoser vi oss. Vi synes det er viktig at medlemmene får oppleve alle de positive tingene som lagidrett fører med seg, som samhold, mestring, lagfølelse og vennskap. Vi kombinerer spilltrening og fysisk aktivitet og legger til rette for sosiale aktiviteter.

Praktisk informasjon:
Målgruppe: gutter og jenter 9-18 år
Treningstider: Vi tilbyr pr i dag tre partier, et flerspillparti på mandager og Overwatch-partier på tirsdager og onsdager

Spill vi konkurrerer i: Overwatch og Rocket Leauge, men også andre spill kan bli aktuelle på sikt.

Lokaler
E-sport-gruppen har nylig fått flotte lokale i andre etasje i klubbhuset i Nordstrands Idrettsforenings lokaler i Herregårdsveien. 

Medlemskontingent og treningsavgift
Alle e-sport-spillere må være medlem i Nordstrand idrettsforening og betale medlemskontingent. Man betaler i tillegg treningsavgift pr. parti man deltar på. Ett parti koster 800 kroner i halvåret (1600 kroner i året). Deltar man på mer enn ett parti får man en rabatt på 300 kroner i halvåret.

Vil du melde deg inn eller ut: 
> Innmelding (venteliste): Venteliste Nordstrand IF e-sport
> Utmelding: fullt navn og fødselsdato til [email protected]

Din treningsgruppe i Spond
Når du har fått plass på et parti må du laste ned og åpne Spond på din mobil el.l. Der kan du melde deg direkte inn i Spond-gruppen vår og en administrator vil da akseptere medlemskapet ditt. Man kan være medlem av en gruppe i 1 måned før man også må melde seg inn i klubben. Du vil motta e-sportens gruppekode når du har fått plass.

For mer informasjon kontakt Siri Lader Bruhn på [email protected]

Velkommen!

Relaterte artikler:

12/5-21: https://www.nordstrand-if.no/lions-foreningspris-til-nif-e-sport
26/2-20: https://nordstrand-if.no/flott-e-sport-innsats
20/12-19: https://nordstrand-if.no/oppstart-av-e-sport-pilot
25/11-19: https://nordstrand-if.no/fotball/oppstart-av-e-sport-pilot