Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Lagleder- og trenerinfo

Sist oppdatert 29.03.2021 kl.11.09

Nordstrand IF har samlet nyttig informasjon for deg som er lagleder eller trener.

Administrasjonsansvar

Som lagerleder/trener har du et ansvar for å følge opp ulike administrasjonmessige oppgaver. Nordstrand IF har samlet all viktig informasjon og skjema på denne siden, se vedlegg nederst på siden.

Politiattest
Alle som har en rolle som lagleder/oppmann/administrativ leder og trener til barn under 18 år må levere politiattest. Du finner informasjon du trenger på siden under.
> Politiattest

Laglederhåndboka
Laglederhåndbok inneholder det du trenger å vite som årgangsansvarlig, lagleder eller trener i Nordstrand IF. 
> Laglederhåndboken
Utleggsskjema

Sportsplanen
Sportsplanen er først og fremst laget for trenere og ledere. Vi ønsker at dere skal bruke Sportsplanen aktivt for å få forståelse av hvordan Nordstrand IF ønsker å legge til rette for at barn og unge skal lære fotball og sosialt samhold. I trening og konkurranser ønsker vi å skolere spillerne i fotballferdigheter gjennom opplevelsen av mestring, trivsel og glede. SU vil at "Den Blåhvite tråden" skal være et dynamisk plan som revideres og utvikles jevnlig i tråd med ny kunnskap og erfaring. 
Sportsplanen

Dommere
Trenere, lagledere, spillere og foreldre har et felles ansvar for å ivareta alle dommere uansett klubbtilhørighet for å skape positive opplevelser på fotballbanen.
Dommergruppen

Beredskapsplan
For aktiviteter, arrangementer og reiser for alle årganger og klasser i klubben
Beredskapsplan