Tre poeng i serieåpningen

Sist oppdatert 16.09.2016 kl.0.54

Det ble en flott seier i damenes 4. divisjon i kveld og en fantastisk opphenting til uavgjort i søndagens 5. div-åpning.

En fornøyd K4-gjeng etter seier over Stabæk i kveld.

Nordstrand 1 -Stabæk 3 29-15

Det var i grunnen ingen tvil om hvor seieren skulle havne i kveldens serieåpning i 4. divisjon. Med en heltent gjeng som ga gass fra start og spilte meget god håndball, dro vi sakte men sikkert fra; 6-4, 10-5 og 17-10 til pause. Etter pausen fikk vi bedre tak på forsvaret og hadde i tillegg noen flotte kontringer og det stod kjapt 22-11. Kampen endte til slutt 29-15.

Gratulerer med en super kamp, jenter!

Gøril Ekholdt og debutant Amalie Aas Nilsen (fra fjorårets juniorlag) ble begge toppskårere med 7 mål hver. Resten av målene kom ved Emilie Moen 4, Tanita Niknam 3, Julie Reinemo 2, Rebekka Berg Gjerstrøm 2, Christine Holtekjølen 2, Kristina O. Granerød 1 og Karoline Græsvik 1.

Rebekka vartet i tillegg opp med kveldens langpasning til Emilie som satte ballen sikkert i mål.

Nordstrand 2 - Kjelsås 20-20

Vi kom litt bakpå fra start i 5.divisjons-starten men det var jevnt til pause, 10-12. Litt for mange feil og bomskudd en periode gjorde at vi kom flere mål bak, men gjorde en flott jobb med å hente inn Kjelsås da vi forstod alvoret. Det holdt nesten, men det endte 20-20 og dermed ett poeng til hver.