Sterk borteseier i NM

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.8.48

Etter dagens 0-1 seier over Nesodden kan man begynne å drømme om å få et storlag på Niffen i første ordinære runde av Norgesmesterskapet for menn 17.april.

Etter en svak første omagng hevet NIF gutta seg betraktelig i 2. omgang. Det gode spillet gjorde også at sjansen kom på løpende bånd, og det hadde ikke vært ufortjent om Petter Nyhus gitt Nordstrand ledelse 10 minutter ut i 2. omgang. Fine kombinasjoner på NIFs høyreside ente til slutt med et innlegg som ble klarert ut på 16 meteren, der står Nyhus som smeller til på direkten like til sides for Nesodden målet.

Det kunne se svart ut etter 74 minutter og Nordstrand ble redusert til 10 mann, høyreback Cheikh Niang var uenig med dommeren etter et tvilsomt frispark, det hele ente med at førsnevnte måtte forlate banen. Nordstrand gjorde noen få interne rokeringer og fikk inn Edson Mercado på høyrebacken.

Fem minutter før slutt kommer Nordstrand oppover på den nevnte høyresiden og får slått et innlegg, en stuss inne i feltet gjør at keeper blir satt helt ut av spill og Fredrik Fladby får dermed en enkel jobb med å heade ballen i det åpne buret, dermed 0-1 til Nordstrand.