Flotte opplevelser i Gøteborg

Publisert 13.07.2016 kl.14.47

Seks NIF-lag hadde en flott uke i årets Partille cup. Jenter 15 og Gutter 21 fikk i tillegg med seg en bøtte av sølv hjem.

Det ble en flott sølvpokal til Jenter 01 i B-sluttspillet.

En blidere og mer velspillende håndballgjeng enn Jenter 99 skal man lete lenge etter!

j99_partille

Lag 1 ble nr 2 i puljen og tok seg helt til 1/16 finalen i A-sluttspillet under god ledelse av Gitte.

j99_2_partille2016

Lag 2, med coach Julie og Jørgen, nådde en flott 1/8 finale i B-sluttspillet.

j00_partille_kamp

Jenter 00 kom helt til semifinalen i B-sluttspillet, hvor det dessverre ble et tap 7-8 på sudden death for HK Ankared, som igjen vant B-sluttspillet ved å feie over Eidsvold i finalen. 3. plass i B-sluttspillet er ikke å forakte i en så stor turnering. Det bor mye i disse jentene!

j01_partille

Det ble en flott sølvpokal til Jenter 01 i B-sluttspillet. Etter en tøff kamp uten innbyttere og rødt kort de siste 5-7 minuttene endte kampen med Haslum-seier 11-10.

Jenter 2003
En forventningsfull Jenter 03-gjeng dro av gårde til Gøteborg. De fikk en super skole å bo på, veldig sentralt, og møtte mange spennende lag i turneringen, der USA nok var det mest spennende. De hadde et sammensatt landslag i alderen 13 år og vi vant med 2 mål!!! Det var stort. Jenter 03 stilt med tre lag. To av lagene kom til A-sluttspill og 1/16- og 1/32-finale, mens det tredje laget nådde 1/8-finale i B-sluttspillet. Ellers var jentene på åpningsshowet også i år og rakk en badetur ut til Skjægården.

Gutta
På guttesiden stilte vi med to lag. G15 nådde B 1/8-finale, mens "Nordstrand Håndball Bredde" stilte i G21 klassen og tok en flott sølvmedalje i B-sluttspillet.