Deilig seier over serieleder i K5

Sist oppdatert 16.01.2017 kl.0.17

En nervøs start og 11-10 til pause endte i festhåndball og seier 27-20 over Oslostudentene som topper K5.

Kun seier ville være godt nok i kveldens kamp mot Oslostudentene skulle vi holde liv i ambisjonen om opprykk til 4.divisjon. Det bar jentene noe preg av før kampstart, men fikk likevel en fin start og kom noen mål foran. Men studentene hadde ikke tenkt å gi seg så lett og kom tilbake til 8-8 og gikk opp i ledelsen 9-10 tre minutter før pausen. Da satt vi inn et lite støt og klarte å komme foran med ett før dommeren blåste til pause, 11-10.

Etter pausen var det ikke noen særlig tvil om hvem som hadde tenkt å vinne kampen. Vipps var det 19-12, og til slutt stod det 27-20. Så nå får vi ligge på toppen av tabellen en ukes tid i første omgang. Deilig!!!!

Dagens mål kom ved Henriette 5, Rikke 4, Karoline 4, Krissa 3, Aurora 3, Gøril 2, Iselin 2, Christine 1, Ida 1, Rebekka 1 og målvakt-Thea hadde jammen ett rett inn fra eget mål.

Thea hadde forøvrig 16 fantastiske redninger!

Og takk til vårt elleville publikum! Vi digger dere!